Minulla on jo vuosia ollut hallussa tämän talon puutyökalut. Oikein mitään en ole osannut niillä tehdä, mutta jotain olen väprännyt koko ajan kuitenkin. Nyt tähän minimaailmaan upottuani olen huomannut, että työkalujakin pitää pienentää. Iso akkuporakoneeni tuntuu nukkekodin rakentamisessa välillä liian järeältä aseelta.

Niinpä sairauslomapäiviä piristääkseni ostin tänään tällaisen pienoisporakoneen, jolla esitteen mukaan voi tehdä kaikkea muuta paitsi pitsin nypläystä.


Uusi hankinta vielä lähikuvassa. Olen ihan innoissani kun saan jonkun uuden vempaimen. Rautakaupassa myyjät aina vähän katselevat pitkään kun syvennyn pitkiksi tuokioiksi työkaluhyllyjen ihmeelliseen maailmaan. En voi kuitenkaan mitään sille, että jaksan käännellä käsissäni jotain mattoveistä paljon pidempään kuin kevään muotitakkia.


Muutama mukana tullut terä. Kaiverrinta ja hiomalaikkaa jo vähän kokeilinkin.Minusta tuntuvat hyviltä vermeiltä ja luulenpa että uusi nukkekotini sisutuksessa tulee olemaan monia taidokkain (hih) kaiverruksin koristeltuja huonekaluja.