Eipä olisi huhtikuun vaihdolle löytynyt parempaa aihetta kuin kodinhoitohuone. Ainakin meidän kotimme näyttä kirkkaan kevätauringon valossa todella nuhjuiselta ja pölyiseltä. Saman ilmiön olen huomannut vallitsevan myös minimaailmassa. Samoin ainakin minulle iskee keväällä hillitön pyykinpesuinto kun kaikki tekstiilit tekee mieli raikastaa kevättuulessa.
Kokosin omaan vaihtopakkettiini netistä printattuja pesuainepaketteja. Pesuaineeksi laitoin suolaa, mutta liimasin saumat ilmeisen huolimattomasti kun ainakin minun laatikoitteni saumat vuosivat kun sain ne takaisin. Toivottavasti muilla vaihtoon osallistuneilla on jäänyt jonkin verran pulveria pyykkikoneeseenkin laitettavaksi.
1561148.jpg

Jouduin olemaan pari päivää sairaalassa ja sieltä annettiin minulle iltatoimia varten kertakäyttöinen hammasharja. Minulla oli oma mukana, mutta kivuista huolimatta huomasin heti harjan käyttömahdollisuudet miniaskartelussa ja pistin harjan laukkuuni. Näin syntyi sahaamalla ja liimaamalla vaihtoon lähettämäni pesuharjat.
1561181.jpg

Avasin kotiini tulleen vaihtopaketin heti etelänmatkalta tultuani molempien poikieni härrätessä vieressä (olisiko ollut vähän ikävä...). Tämän vuoksi sotkin saamani vaihtolahjat ja niiden lähettäjien nimet suloisesti sekaisin. Joudun siis nyt vain osoittamaan kiitokseni teille Katja,Kirsi,Saana,TiinaH, Anutiina,Kettuemo ja Elsa ja esittelemään hienot lahjani ilman nimiä.

Ruumiin puhtaudesta kaikki alkaa!
1561221.jpg

Pesuvadit odottavat saunareissua. Pyykkilauta on tarpeen kevätpyykillä ja muuten puhdasta tulee kunnon aineilla.
1561227.jpg

Kylpyhuone saa ihanan jaloille pehmeän maton ja auttavat niin vaatteiden kuin astioidenkin puunauksessa.
1561233.jpg

Viimeiseksi vielä lisää pyykkipulveria ja sifonetit keittiöön. Luuta ei jouda kauaa maassa makaamaan, kun nukkekodin kevätsiivous alkaa!

1561240.jpg

Kiitos kaikille vaihtoon osallisneille!