Nilsiän kaupungin Murtolahden kylällä on avoinna jo kuudetta kesää nuorten ylläpitämä kesäkauppa. Ostosten lomassa voi lukea lehdet, juoda kahvit, tutkia ilmoitustaulun tiedotteet ja istahtaa vaikka kaupan portaille jäätelölle samalla kun vaihtaa kuulumiset muiden kaupalle pistäytyneiden tuttujen kanssa.
1661430.jpg

Kannattaa tulla käymään kauempaakin, kaupan tarkempi osoite on tässä:
1661446.jpg

Nuoret hoitavat itsenäisesti kaikki kaupantekoon liittyvät tehtävät aina tuotteiden tilaamisesta kassanhoitoon ja siivoukseen saakka. Kesäkauppa antaa hyvän kesätyömahdollisuuden kylällä ja lähitienoilla asuville tai kesälomaa viettäville nuorille.
1661461.jpg

Kaupassa on valikoimaa kaikkeen tarpeeseen, vain tupakka ja olut puuttuvat kun osa myyjistä on alaikäisiä. Se ei kuitenkaan näytä kaupantekoa hidastavan, hyllyjä on täytettävä tämän tästä kun kesäkyläläinen käy hakemassa syötävää ja juotavaa.
1661493.jpg

Kaupan nurkasta on löytynyt tila myös minun pienimuotoiselle nukkekotinäyttelylleni. Olen asettanut esille tässä blogissanikin tutuksi tulleita tuotoksiani. Toivottavasti työt kiinnostavat ja saavat ehkä jonkun kaupassa kävijan innostumaan tästä hienosta harrastuksesta.
1661415.jpg