Kukkamäen talossa on viehättävä puutarha, jossa sekä Anna että Johannes viettävät mielellään kesän lämpöisiä iltahetkiä työpäivän jälkeen.

Puutarhakalusteet olen tehnyt itse jäätelötikuista. Kukkakori on paperinarusta. Puutarha-aita on tehty vuolukivisistä jääpaloista (tai sellaisia ainakin oletan niiden olevan).Kivet löysin kirpputorilta ja myyjän ilme oli näkemisen arvoinen kun hehkutin hänelle loistavaa löytöäni.

Aita erottaa puutarhan keittiötarhasta, jossa Aili nostaa vettä janoisille kasveille.

Aita on liimattu kokoon kirpputorilta hankitusta ja puretusta servettitelineestä, hienot koristeleikkaukset olivat valmiina.

Iso rupisammakko, valkoinen kani ja pieni leppäkerttu kuuluvat puutarhan eläinkuntaan.

Nurmikko on tehty kuivatusta tillisilpusta (antaa hyvän tuoksun työlle). Valkeat reunuskivet ovat raesokeria kun en löytänyt valkoista kiveä

Puutarhapöydällä hyvä punaviini, Annan lempikirja ja tuore sanomalehti Johannekselle odottavat talon isäntäväkeä. Tuolilla on Annan hellehattu aurinkosuojaksi ja huopa jaloille levitettäväksi.


Hellehatun liimasin kokoon puretusta pöytätabletista (samasta, josta on tein osan laukkuswapin koreistani)
Lasit ovat kangaskaupasta löytämiäni nyörin stoppareita, tarjottimen liimasin kokoon nettiprintistä.Annan kirjan olen saanut lahjaksi siskoltani.


Tämä lasinen pupu on seurannut minua uskomattomat 29 vuotta. Sain sen aikoinani rippikouluystävältäni Evalta. Niin pupu kuin ystävyyskin ovat säilyneet läpi vuosien ja elämän eri vaiheiden. Nyt pupu on löytänyt kotinsa Kukkamäen puutarhasta.