Makuuhuonekuvassa, kuten muissakin tämän talon kuvissa näkyy, että olen aloittelija ja tämä nukkekoti on ensimmäiseni. Seinät kupruavat, listat irvistelevät ja kuumaliiman roippeita näkyy vähän sieltä ja täältä. Välillä tulee kateus kun katsoo muiden hiotun hienoja nukkekoteja. Yksi tämän harrastuksen hienouksia kuitenkin on se että koko ajan kehittyy ja taito lisääntyy. Toinen hieno juttu on se, että pienelläkin rahalla voi harrastaa. Itse asiassa itse tehdyt, kirpputoriosoksista ja kaikenlaisista poisheitettävistä roskista muotoillut työt ovat ainakin minun mielestäni kaikkein parhaita. Rahallaha saa miten hienoa vain, mutta itse tekemisessä on tämän harrastuksen idea.


Kukkamäen perheen vanhemmat, Anna ja Johannes viihtyvät kullan ja sinisen sävyisessä makuuhuoneessaan.

Makuuhuoneen kuten talon koko valaistus on tehty seiniin ja kattoon upotetusta jouluvalosarjasta. Ei niin kovin hienoa, mutta halpaa. Tosin lamppujen paikka tuotti hieman päänvaivaa kun lamppujen väli oli vakio. Hyvin jouluvalot kuitenkin valaisevat, ihan toimiva vaihtoehto muille ostolampuille.


Makuuhuoneen verhot onnistuivat omasta mielestäni hienosti, laskokset sain pysymään, kun silitin liimahasoa verhon nurjalle puolelle.


Anna-äidin hajuvesipullot on liimattu helmistä ja paljeteista.


Korurasia on muotoiltu kultafoliolla päällystetystä balsasta. Rasian vuorasin punaisella sametilla. Vaikka kuva paljastaa kaikki virheet ja liimajäämät, on rasia mielestäni luonnossa hieno erityisesti kun se on ensimmäisiä minijuttuja jota tein. Tällaiselle köpelökätiselle on todella palkitsevaa saada aikaiseksi jotain pientä ja kaunista.

Anna-äidin hatut odottavat kyläilylle tai puutarhajuhliin lähtöä.

Vihreän hatun olen tehnyt itse. Muotoilin kuvun pullonkorkin päälle ja kovetin hatun vedellä laimennetulla maitoliimalla.Sinisen hinon huovuttamalla tehdyn hatun sain lahjaksi Sirkalta.