Selän vuoksi ollut pakkotauko minitöissä saavutti lakipisteen ja oli kivuista huolimatta PAKKO tehdä vähän minijuttuja. Minulla on jo pitkään ollut lehtikustantajien nettisivuilta printattuna lehtien etusivuja ja nyt tein sitten ison pinon lehtiä. Tekemisen tuska vähän helpotti...

Lehtien kansia voi printata Lehtitilaus.infon sivulta


Lehdet tein liimaamalla kansilehdet ohennetun liimasidoksisen lehden reunaan. Sivuja syntyy helposti, mutta tekstit pyrkivät olemaan liian isoja. Haaveilen vielä, että löytäisin lehtien sivuja oikeassa mittakaavassa.


Puutarhalehdestä löytyi kukkakirjojen kansia oikeassa mittakaavassa, joten niitäkin syntyi samalla vauhdilla.


Joulun alla ilmesti lukuisia kirjakerhoesitteitä ja yhdestä niistä syntyi mukava kasa uusimpia viihderomaaneja nukkeperheen tarpeisiin.


Lähikuvassa näkyy, että kirjoihin olen onnistunut löytämään tekstiä oikeassa mittakaavassa, vaikka sisältö ei oikein vastakkaan kannen lupausta.


Pakko tunnustaa, että intohimoinen nukkekoti-ihminen syyllistyy hamstraukseen. Näitä EU.n perusoikeuskirjoja oli jaossa Kuopion maatalousnäyttelyssä viime kesänä. Rekrytoin koko suvun kulkemaan muutaman kerran esittelypisteen ohi ja poimimaan aina mukaan kirjan. No, tulihan näitä ja nyt syntyy kirjoja, joissa on oikeankokoiset teksti. Vähän nolottaa...