Kukkamäen perheessä syödään hyvin, siitä pitävät huolen keittäjä Maini ja kuvassa oleva taloudenhoitajatan Miina. Hän odotteleekin jo perhettä sunnuntailounaalle, joka katetaan aina vähän paremmilla serviiseillä kuin arkipäivisin.

1337452.jpg

Sivupöydällä odottavat kahvikupit ja Elsa-serkun kahvilasta noudetut paakkelssit.
1337483.jpg

Ateria on ensimmäisiä viritelmiäni Fimo-massasta. Hedelmät ovat jotain sinne päin,mutta jospa taito kasvaa ajan myötä. Sienikeitto on vesivärillä sävytettyä paperiliimaa. Päällä valmiista tangosta leikattuja herkkusieniviipaleita ja oikeaa persijasilppua. Lasit ovat nyörintoppareita nappikaupasta. Servetit tein ohuesta pellavakankaasta, rengas on kultapaperia ja koristeena paljettitimantit.
1337497.jpg

Vielä lähikuvaa keitosta. Eipä taitaisi kelvata kenellekään, niin epäilyttävän väristä tämä minun sienikeittoni on. En kyllä ole mikään kokki oikeastikaan, niin että ihme kun Kukkamäen perheellä yleensä on jotain pöydässä.
1337468.jpg

Salaatti onnistui mielestäni hyvin. Tosin en ole itse tehnyt kuin salaatinlehdet, muut vihannekset on leikattu valmiista tangosta, joita voi ostaa esin Dolores-nettikaupasta
1337488.jpg

Mitenkähän leisvosten kanssa käy, niin ahneelta näyttää Liljan Riesu-koiran katse
1337417.jpg