Kukkamäen perheen isä Johannes ja Äiti Anna viihtyvät iltaisin lasten mentyä nukkumaan työhuoneen rauhassa. Annalla on aina jokin ompelutyö kesken. Johannes lukee päivän lehdet tai tekee lääkärinprakttiikkansa paperitöitä. Jos Anna oikein kauniisti pyytää, voi Johannes tarttua viuluunsa ja silloin talon täyttävät vuoroin haikeat ja vuoroin riehakkaat sävelet.
1337318.jpg

Ompelukone on minulla ollut varastossa jo yli kymmenen vuotta. Sisareni toi sen harjoittelumatkaltaan Kööpenhaminasta kesällä 1996. Todelliset nukkekotihurahtaneet siis ostavat ihanuuksia kaksin kappalein, siskolle kanssa. Mallinukke on  Tukholman vanhasta kaupungista ja lankarullat löytö ensimmäiseltä mieheni kanssa tehdyltä etelänmatkalta Kyprokselta.
1337335.jpg

Johanneksen viulu lepää seinällä odottamassa että isännän soittosormia alkaa kutkuttaa...
1337329.jpg

Lankakerät olen tehnyt mehupillien ympärille. Lattialla oleva matto on printti ja näyttää ihmeen oikean näköiseltä näin kuvassa.
1337323.jpg

Sanomalehdet olen printannut Jim´s pintable minis-sivuilta. Sieltä löytyy todella monenlaista printtavaa yhteen ja toiseen tarpeeseen.
1337352.jpg

Maailman uutiset kuunnellaan perheen aarteesta, radiosta, johon ei kenenkään muun kuin Johannes- isän ole lupa koskea. Radio syntyi maalaamalla Kinder-munan lelusta.
1337343.jpg