Maaliskuun swapin aiheena oli ullakko ja niinpä posti kantoi tänään monta ihanaa pikkupakettia. Kettuemo oli ripustanut ullakolle ihana vihreän juhlapuvun. Katjan vieraspatja odottaa ullakolla seuraavaa käyttökertaa. Saanan  hienostunut huopahattu on nostettu ullakolle talteen.
1448946.jpg

Riikan vintiltä löytyi jonkun pienen pojan aikoinaan keräämä linnunmunakokoelma. Tiina oli säilönyt ihanaan enkelikassiin vanhoja nuotteja ja joulukortteja.
1448955.jpg

Eliisa oli pakannut pahvilaatikkoon tyttövauvan tarpeettomiksi jääneet tavarat.
1448976.jpg

Helistemistä ja tutista piti vielä ottaa lähikuva, niin söpöjä ne ovat.
1448960.jpg

Anutiinan ullakolla asustaa pieni hiiri joka nuuhkii lapsen pieneksi jäänyttä nuttua ja nukahtaa sitten vanhojen sanomalehtien väliin. Päivi on löytänyt ullakoltaan ampiaispesän, toivottavasti ampiaiset ovat vielä talvihorroksessa.
1448989.jpg

Minä tein swappiin kirjoja ja lehtipinkkoja. Koska on mukavaa jos tavaralla on jokin tarina, valitsin nämä esineet ullakkoswappiin tietystä syystä. Kirjojen ja lehtinippujen materiaali on pelastettu läheisen lakkautetun ja purettava kyläkoulun ullakolta.
1448933.jpg

Tässä lahjanu valmiina paketoitavaksi. Pakkasin kirjat ja lehdet koreihin, joita olin yksi ilta rakennellut.
1448939.jpg

En tiedä, miten siististi muut osaavat askarrella, mutaa ainakin minulla syntyy kamalaa sotkua heti kun inspiraatiota johonkin työhön alkaa pukata.Otinpa varsin kuvan työpöydästä kun liimailin kasaan nukkekodin koreja kirpputorilta ostetuista pöytätableteista, kamalaa katsottavaa...
1448916.jpg

Tässä muutama kori on jo valmiina. Paljon syntyy myös epäonnistuneita kokeiluja kun minulla on aina intoa enemmän kuin malttia ja taitoa.
1448918.jpg

Tässä illan liimailujen tulos, koria vähän joka lähtöön.
1448927.jpg