Torstai on toivoa täynnä-sanonta ei minusta pidä paikkaansa. Torstai on viikon ankein päivä. Viikon työt painavat ja väsyttävät mieltä mutta vielä ei ole viikonloppu. Eilen oli toisin, torstai toi iloa ja valoa arkeen.
Kävimme kesällä ystäväperheen luona Eestin Rakveressa ja kuvasin Urmaksen tilallaan kaivon peitoksi tekemän tuulimyllyn.
1809048.jpg

Virottelin töistä paluusta kuntosalilla enkä sen vuoksi ennättänyt tavata mieluista vierasta, Mattia. Hän oli jättänyt jälkeensä ison paketin. Sieltä kuoriutui upea pienoismalli Urmaksen tuulimyllystä. Edessäni nökötti tällainen aarre, Matin taitavien käsien taidonnäyte, ja ihan kokonaan minun!!

1937018.jpg

Uskomatonta, Matti oli tehnyt tällaisen yllätyslahjan minulle ihan vain ystävyyttään. Paketin liitteenä oli vielä Sirkan ja Matin tekemä veikeä runo ja kannustavia sanoja harrastukseni tueksi. Kiitokset ovat ansaitsemattomia, mutta tavattoman hyvältä ne tuntuvat.
1937021.jpg

Tuulimyllyn sisällä on kaivon paikka ihan kuin esikuvassaankin. Minulla on nyt vastuu tehdä myllyyn sopiva ympäristö, johon sen voi sitten pysyvästi asettaa.
1937033.jpg