70-luvun kotini etenee todella hitaasti, sillä tapeteissa ja lattiamateriaaleissa näyttää olevan tavallista enemmän pohtimista kun olen kerran päättänyt pyrkiä mahdollisimman lähelle ajan henkeä.

Sisustus syyhyttää jo sormia, joten aloitin harjoittelun näillä kattiloilla. Punaisen padan pinta meni pilalle kun yritin lakata sitä, mutta tämä on protomalli ja seuraava toivottavasti jo parempi. Mallit ovat kuitenkin aitoa 70-lukua.


Kattiloita valmistui harjoitellessa vähän enemmänkin. Materiaalina yksittäisen kukan pakkaamisessa käytettävä muoviputki, napit, rautalanka, sähköjohto, puuhelmet ja sorvatut Euro Minin pöydänjalat.


Mustia kattiloita vaikka noidan keitoksille.


Punaisen kattilan kantena on kukkaputken tulppa.


Nämä kattilat odottavat vielä maalauksia kylkiinsä.


Tämä kattilaprojekti oli hauska ja nyt kun olen tutkiskellut materiaaleja ja työtapoja, voi seuraava satsi olla jo katseen kestäväkin. Minä laitan kuitenkin näitä harjoittelukappaleita sen takia esille, että jos joku tuntisi hengenheimolaisuutta kanssani eli useimmiten tulos ei vastaa ideaa. Periksi ei kuitenkaan anneta ja omaa kehitystä on mukava seurata (sillä sitäkin tapahtuu...)